Over de klant

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer tot 45 km/u: van scootmobielen tot e-bikes. Zij biedt een duurzame mobiliteitsoplossing voor alle leeftijdsgroepen: van 16 jaar tot 96 jaar. Naast consumenten biedt Mango ook een totaaloplossing op het gebied van elektrisch vervoer voor bedrijven.

Mango Mobility werkt ook goed op mobiele apparaten

Probleemstelling

Mango Mobility wilde in 2016 voor het begin van de lente nog snel een nieuwe site realiseren. Zij is groot geworden in scootmobielen, maar wil nu een breder publiek aanspreken met haar uitgebreide assortiment aan elektrische mobiliteitsproducten. Deze doelgroepen wil ze zo persoonlijk mogelijk bedienen in de website. Bovendien moet de nieuwe website de conversie verhogen door diverse interactiemogelijkheden aan te bieden. Ten slotte moet de website kunnen meegroeien met de ambities van de organisatie in de komende jaren.

Oplossing

Modern Media vertaalde de designs van Motif.nu in een online concept passend bij de identiteit, huisstijl en wensen van Mango Mobility. Samen met Mango Mobility werd een responsive website gerealiseerd met een optimale gebruikerservaring op desktop, laptop, tablet én mobiel. De reeds voor Stern ontwikkelde Gearbox vormde de basis voor de website. In tegenstelling tot de andere Stern-labels heeft Mango Mobility geen productvoorraadsysteem, daarom werd een speciale uitbreiding ontwikkeld waarmee Mango Mobility zelf haar producten online kan zetten. Het assortiment is daarnaast snel doorzoekbaar en filterbaar.

Bijzonder is de manier waarop personalisatie is ingezet binnen de website: de verschillende doelgroepen van Mango Mobility worden bediend aansluitend bij de televisiecampagnes - overdag met name gericht op ouderen en 's avonds meer gericht op een breder publiek. Bovendien wordt de content op de website steeds verder aangepast op basis van iemands bezoekgedrag, zowel functioneel als visueel. Vanuit deze basis werken Modern Media en Mango Mobility de komende tijd samen aan de doorontwikkeling van de website.

René Bouwmeester, Marketing Manager Mango Mobility

"De gerealiseerde website komt voor 99% overeen met het design en met onze wensen; dat hebben we nog maar zelden meegemaakt."

Mango Mobility tabletweergave
Mango Mobility: mobiliteitsproducten voor iedereen
Mango Mobility: service met een plus
Mango Mobility: het servicenetwerk online

Eindresultaat

De website is gepersonaliseerd, interactief, responsive en goed vindbaar.
Het productassortiment is altijd actueel en direct toegankelijk via de website.
Met deze website kan Mango Mobility goed voorbereid de komende jaren tegemoet.

Mango Mobility