Word jij onze nieuwe collega?

Als .NET developer bij Modern Media werk je in een leuk team met diverse disciplines. Soms werk je aan een project van enkele weken, en op andere momenten doe je RCM en RFC werkzaamheden. Doorgroeien? Dat kan tot het niveau van Architect. Ben jij .NET developer en op zoek naar gezellige collega’s en flexibele werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

.NET SOFTWARE DEVELOPER / SOFTWARE ENGINEER

Als .NET software developer bij Modern Media (één van de vier labels van CIG) werk je elke dag aan innovatieve en uitdagende projecten. Je vertaalt functionele eisen van klanten als Manpower, LeasePlan of VGZ naar gebruiksvriendelijke oplossingen. En je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om producten verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Dat doe je samen met collega’s van verschillende teams zoals creatie, front-end, back-end en online marketing.

Naast een uitdagende baan mag je meer verwachten:

Trainings- en opleidingsmogelijkheden
Pensioenregeling, laptop en afhankelijk van je niveau een leaseauto
Minimaal 24 vakantiedagen (fulltime dienstverband)
Geen regeltjescultuur: veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Thuis- en flexibel werken
Leuke uitjes met collega’s
O ja, en natuurlijk een goed salaris.

Klinkt dat als een baan voor jou? Solliciteer dan direct via het formulier hieronder!

De maximale bestandsgrootte is 1500 kb.

Hoe ziet je dag eruit?

Werken als Developer bij Modern Media, iets voor jou?
 • Luba: recruitment cockpit 2.0

  Patrick Worst, Lead Architect:
  "Hoe maak je 150 intercedenten het werk zo makkelijk mogelijk? Met deze vraag ontwikkelden wij voor Luba een softwareoplossing voor vacature- en sollicitatiemanagement waar alle intercedenten nu mee werken. Dit omvatte veel meer dan bouwen, namelijk gericht de workflow van de intercedenten in kaart brengen en de stappen die een kandidaat doorloopt analyseren."
  Meer over deze case »

 • Stern / Mango Mobility

  Timo Dop, Back-end Developer:
  "Bij dit project vertaalden we kennis en technologie ontwikkeld in recruitment naar automotive. We maakten een site voor elk label en een Gearbox met mooie functionaliteiten: inladen, beheren en doorzoekbaar maken van het aanbod, koppelingen met derde partijen, leaseconfigurator, planning en afspraken, en schademeldingen met visuele indicator. De Gearbox werd ook ingezet voor Mango Mobility."
  Lees meer over Stern »               Lees meer over Mango Mobility »

 • Manpower

  Benno van Dijk, Back-end Developer:
  “Steeds vaker trekken we samen op met de klant. In sprints bouwen we door en blijven we verbeteren. Als Developer ben je daardoor direct betrokken bij de afstemming met de klant. Dat maakt het werk heel leuk en afwisselend. Voor Manpower ontwikkelden we veel maatwerk. Zoals een innovatieve module om vacatures snel te koppelen aan klanten. Voorheen ging dat handmatig, nu geautomatiseerd volgens zelf in te stellen regels.”

Wie is Modern Media?

Modern Media is hét internetbureau met passie voor innovatie. Wij ontwikkelen online oplossingen die onze klanten helpen hun doelstellingen waar te maken. Van eenvoudige websites tot complete online platforms. Van maatwerkaanpassingen tot koppelingen met andere sites of systemen. Daarvoor hebben we alle disciplines zelf in huis: online strategie, concept & design, en natuurlijk back-end en front-end development. Wij blijven innoveren door veel productontwikkeling en gestandaardiseerde oplossingen. We werken met diverse contentmanagementsystemen (CMS), zoals Sitecore, Kentico en Clixmaster. Bij al onze oplossingen staan gebruiksvriendelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid en meetbaarheid voorop.